HEALING

Hjertets Perle


Healing:


- Krystalklar Terapi

- Relationslæsning

- Healing med Full Moon Singing Bowls

- Par-Healing med Full Moon Singing Bowls

Krystalklar Terapi


Søger du indsigt og klarhed i dit liv?


Som noget helt unikt tilbyder jeg en terapiform hvor både dit sind og din sjæl forenes til at hjælpe dig med at se dit liv, som det er her og nu.


Vi starter med et krystal oplæg på energibålet, hvor jeg sammen med krystallerne klarlægger dit liv og de udfordringer der er lige nu.


Når vi har fået klarlagt dine udfordringer, vil vi enten fortsætte med samtale terapi, coaching, healing, regressions terapi eller en kombination af alle 4 dele.


Vi slutter af med at manifesterer forandringerne på energibålet.


Krystallerne viser dig hvad dine udfordringer er, terapien giver værktøjer til at løse det og healingen hjælper dig videre.


1 session varer ca. halvanden time. Pris: 650,- kr Relations læsning


Søger I indsigt og klarhed i jeres relation?


Lad krystallerne arbejde for jer og hjælpe jer med at se, forstå og forandre jeres relation.


Vi starter med et krystal oplæg på energibålet, hvor I ved fælles hjælp lægger krystallerne på brættet. Dernæst vil jeg, sammen med krystallerne, gå på opdagelse i jeres tidligere relationer.


 

Det anbefales, at I som par/realation er parate til at arbejde med jer selv og ikke er ude i nuværende store konflikter.


1 session varer ca. 1½  time. Pris: 850,- kr

 


Healing med Full Moon Singing Bowls


Ligesom krystallerne healer med deres vibration, gør lyd det også. Vibrationerne fra mine 7 Full Moon Singing Bowls og 8 Crystal singing Bowls går direkte i samklang med kroppens vibrationer og healer og løsner blokeringer. De 7 Healerskåle vibrerer sammen med de 7 Chakra. 


Full Moon Singing Bowls er lavet i Nepal under fuldmånens skær. De er lavet af det reneste metal og har en næsten magisk virkning.1 time: Pris: 650 kr   Efterfølgende behandlinger 500 kr

½ time: Pris 350 krPar-terapi uden ord.


I et parforhold er der altid 3 energier til stede. Der er din energi, der indeholder alt hvad der er dig med både dine gode sider og dine skygger. Du er et produkt af din opvækst, dine forfædre og dine tidligere liv. Der er din partners energi der ligeledes indeholder både de gode sider og skyggerne, opvæksten, forfædrene og de tidligere liv. 
Den 3. energi, som for mig er den vigtigste er jeres 3. fælles. Det er det felt I mødes i. Det felt hvor jeres kærlighed omfavner hinanden. Det felt hvor Jeres konflikter mødes. I jeres fælles felt samles alt der har været udtrykt, følt og udviklet gennem hele jeres tid sammen.
Når der kommer frustrationer eller skænderier i dette felt, kan det nogle gange være svært at komme ud af. Det kommer helt an på hvordan jeres forhold fungerer, om I er i stand til at heale op på det bagefter – eller om det bliver siddende som en energi og fylder hverdagen med tvivl og usikkerhed.
I Par-terapi uden ord, healer jeg op på det 3. felt, Jeres fælles energifelt. Jeg bruger mine Full Moon Singing Bowls til healingen, så der vil ikke være en samtale healing eller konfliktløsning men ren healing af feltet. Det foregår sådan at I ligger på en madras på gulvet, en på hver side af mig. 


1 Session vare en time. Prisen for et par er 775 kr

 

Copyright @ All Rights Reserved