REJSER

Hjertets Perle

ENERGIREJSER- Pyramiderne i Bosnien, Visoko

- Sagnomspundne Avalon i Glastonbury, England Pyramiderne i Visoko


I samarbejde med Hine Madsen, arrangerer jeg spirituelle rejser til Bosnien.

 

Kunne du tænke dig at bringe nye energier til din egen og andre menneskers bevidsthed til glæde og gavn for livet på jorden bare med din bevidste intension, nærvær, meditation eller blot din tilstædeværelse i og ved pyramiderne. Du kan komme med på en rejse der forbinder dig med jordens mystik og magi på dette specielle sted. Over 30.000 år har disse pyramider ligget her .. Hvad var formålet med dette storslående byggeri ? Kan vi finde svar ? Dette og meget mere alt efter hvad man har lyst til at opnå med turen og der er plads til at følge sin egen intuition og indre rejse.


På turen skal vi mediterer på Solpyramiden, besøge Tunnel Ravne 1 & 2 og mediterer begge steder. Vi skal også en tur på Mother Earth og mediterer. Eller måske ender vi på Drage pyramiden og Love pyramiden. Vi følger det flow vi som enkeltindivider og gruppe kommer ind i, så du får mest muligt ud af denne eventyrlige rejse.


Inden vi skal opleve de fantastiske energier ved Pyramiderne skal vi besøge Medjogorje og være et par dage i de kærlige Maria energier.


Næste rejse er den 02. - 09. maj 2020 - INFO møde den 9. feb kl 14.00 - AFLYST pga Corona-virus


Pris: 4.500,- kr.

Prisen dækker overnatning inkl morgenmad. Transport til planlagte ture og besøg på Sol pyramiden og tunnel Ravne.

Udover prisen skal du regne med udgifter til flybilletter ca 1700 - 3000, frokost og aftensmad og evt transport hvis du tager på ture for dig selv..


Tilmeldings frist er den 15. marts, hvor du også skal betale depositum på 500 kr. Sidste indbetaling skal være betalt senest 15 april.


Der er plads til 6 personer på turen, så skynd dig hvis den ene skal være din ♥

En del af overskuddet vil gå til Organisationer der hjælper gadehunde i Bosnien.

Udover prisen skal du regne med udgifter til flybilletter ca 1700 - 3000, frokost og aftensmad og evt transport hvis du tager på ture for dig selv..


 
Sagnomspundne Avalon i Glastonbury


Der er ingen rejse i 2020

 

Vil du opleve en uge med Præstinder, healing og magiske energier?


Vil du opleve en uge med transformation og energiarbejde, både for dig selv og sammen med gruppen?


Så er denne tur måske noget for dig.


Vi arrangerer rejser til det sagnomspundne Avalon, Glastonbury og fører dig ud på en rejse i skønne healende energier i det naturskønne område. Vi besøger de forskellige seværdigheder som fx The Abbey, Chalice Wells, The Tor og meget meget mere. Hvis muligheden byder sig tager vi også ud og oplever korncirkler.


Vi arbejder meget ud fra gruppenergi. Alt er energi og den energi gruppen skaber sammen, vil være den energi turen skabes ud fra. Du skal regne med en uge hvor energierne er intense og der ikke er meget tid til "afslapningsferie" da vi hele tiden er på farten og arbejde med energier, både for os selv individuelt, for gruppen og for Avalon.Copyright @ All Rights Reserved